Wat is camp Z ?

Camp Z is een Holebi & transgender kamp vóór jongeren dóór jongeren (tot en met 30 jaar).
Het wordt elke jaar georganiseerd door jongeren verenigingen: Enig Verschil (Antwerpen), Inderdaad (Hasselt),  Verkeerd geparkeerd (Gent), Mixed (Aarschot), &of (Leuven) en Wel Jong Niet Hetero(Nationaal).

Elke zomer bezoeken we een andere locatie.

- Wat houdt dit kamp in? Wat wordt er zoal gedaan? 

De dag is steeds ingedeeld in 3 blokken met activiteiten. Je kan elke blok steeds kiezen tussen een actievere activiteit (meestal buiten) of een rustigere activiteit (meestal binnen).
's Avonds doen we een gezamenlijke activiteit (bv. een quiz, een freepodium , een kampvuur of een minifuif) Bedenk het maar zo gek. Tussendoor ben je af en toe vrij.

 

- Ik ben zelf geen lid van een holebiverenging. Is dat een probleem?  

Helemaal geen probleem ! We hebben elk jaar een pak mensen bij die in geen enkele vereniging zitten. Zelfs ideale opportuniteit om de verenigingen te leren kennen !

 

- Komen er vaak mensen alleen of schrijven ze vaak in groep in? 

Er schrijven vaak mensen solo in, al kennen sommige mensen van de verenigingen elkaar wel al natuurlijk.

Om zeker te zijn dat de groepen gemixt worden, maken we zelf kleinere groepjes die sommige activiteiten samen doen (bv een quiz en andere kleine activiteiten 's avonds). 

Deze mixen we met opzet zo door elkaar dat zo weinig mogelijk mensen elkaar kennen.

Je 'moet' dus wel uit je comfortzone komen ;) We starten ook steeds met een kennismakingsronde.

Doordat je activiteiten kan kiezen worden de groepen natuurlijk ook sowieso door elkaar gehaald.

 

-Worden er foto's genomen of gefilmd op kamp ?

Elk jaar wordt er gefilmd en worden er foto's genomen.  Deze komen echter niet zonder jouw toestemming online. We vragen aan elke deelnemer individueel of ze op de foto willen of niet. Na het kamp wordt een gesloten Facebookgroep aangemaakt waar enkel leden zijn toegevoegd. Enkel met expliciete toestemming worden deze foto's gedeeld op onze andere kanalen zoals onze Facebookpagina https://www.facebook.com/WJNHCampz/?ref=br_rs.

-In hoeverre wordt er rekening gehouden met dieet beperkingen ?

Gezien we met een hele grote groep zijn is het voor het kookteam onmogelijk om elke voorkeur te voorzien. We voorzien wél een optie om als vegetariër in te schrijven* .
Indien je om medische redenen (allergie) bepaalde dingen niet kan eten, dan bekijkt het kookteam wat ze kunnen doen.

-  Hoeveel betaal ik en wat is erin inbegrepen?

De prijs kan wijzigen van jaar tot jaar. Check de inschrijvingen om de prijs van het huidige jaar te zien. De prijzen zijn steeds alles inclusief (eten, uitstappen, activiteiten,...). Voor drank moet echter wél bijbetaald worden. We hanteren democratische prijzen. Water is steeds gratis.

-Kan ik inschrijven maar nog wachten met betalen ?

Je plaats is pas gereserveerd bij betaling. Indien we volzet zijn en we na 14 dagen nog geen betaling hebben ontvangen, komt je inschrijving op de wachtlijst terecht. Heb je problemen om het nodige geld te vinden ? Stuur ons een mailtje naar campz@weljongniethetero.be en we bekijken discreet wat we kunnen doen.

 

- Kan ik een deel van het kamp komen ? (vroeger weg of later terug)

Dit kan helaas niet. Verzekeringstechnisch zijn we dan niet in orde. Daarnaast kunnen er mensen zijn die wel een volledig kamp mee kunnen, die dan geen plaatsje hebben en het is natuurlijk ook gewoon slecht voor de sfeer.

- Wat als ik moet annuleren?

Of je nog geld kan terugkrijgen hangt af van hoe lang voor het kamp we op dat moment zijn.

De algemene regel is: hoe dichter tegen het kamp, hoe meer kosten we al maakten, hoe minder geld je kan terugkrijgen. Dit kan jaar per jaar verschillen.
Om medische redenen, met een doktersbriefje, kan je steeds uitschrijven met volledige terugbetaling.

*noteer: je kan niet tijdens het kamp wisselen naar vegetarisch eten en omgekeerd!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now